Sångkarriär?

Ja det var vad jag, emma och lina tänkte göra igår på träningen... LIna hade så mycket energi på uppvärmningen och Emma hakade på och sen föll jag in i allt det här, fråga mig inte hur det gick till... men har en känsla av allt började när CG började krångla med lamporna i hallen så det blev mysbelysning och då kände vi att det enda som saknades var hångelmusiken! Vi satsade ju inte på några lätta låtar direkt, det var Celine Dion och det gänget, lite nostalgi med "Think Twice"- gymnasieminnen med 85-orna, haha... sen tog vi lite lättare dansbandslåtar också, haha..  Men sen gick vi tillbaka till vår volleybollkarriär- eller ja igår hade då inte jag någon karriär för det gick sååååå dåligt!! Men dom brukar ju säga att genrepet ska gå dåligt för då blir det som bäst på matchen, och det är ju söndag det gäller!!
Då kommer junisarna hit.. vad roligt det var igår när Lina lackade på Em´s "junislägg", haha... älskar att inte vara junis på riktigt i år, får inte lika mycket junisskit då ;)

Idag är det stan med Sanam och Alex som gäller.. fast först måste jag in och fixa lite saker på egen hand, innan det är dax att träffa dom vid 16.00 utanför Sergel.. är det nån som vill gå på bio ikväll så är det bara att haka på!
Hoppas jag hittar den där kjolen i min storlekt idag, den var ju så fin och jag har tröttnat på att bara gå omrking i jeans hela tiden- dags för förändring!!

Avslutar med en bild från den härliga junistiden- thanks for the memories!

image64

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback