Nu drar vi till GP =)

Japp, bussen åker om 45 minuter och innan dess ska vi hinna gå ner till hallen i snön och dessutom hämta ut vattenflaskor och med. väska ur förrådet, men det är lugnt, vi är vana att planera så morgonen har flytit på bra!

Ja, GP kommer ju bli världens äventr även i år, och kanske än mer i år då våra herrar är med och lirar... får hoppas att inget händer på vägen ner till Katrineholm, vi måste ju vara i hallen klockan 12.00 när herrarnas semifinal mot Hylte börjar.. hoppas, hoppas, hoppas att dom går till finale!
Sen ska vi träna, äta och vila innan det är dax för vår semifinal mot Engelholm- ojojoj, vad taggad jag kommer vara!! Hoppas verkligen att vi gör en riktigt bra match, för gör vi det och ändå torskar så kan vi ju vara nöjda med vår instats iallafall och bara inse att Engelholm va bättre just då... Men mina tankar säger en spännande sak, fast den är så hemlig, så hemlig så den får ingen veta.... ännu i allafall ;)

Å idag kommer mamma och pappa upp till K-holm också, vilket ska bli väldigt trevligt.. var ju inte så längesedan sist men det är alltid lika roligt att träffa dom... och kommer nog träffa en massa annat roligt folk, vilket nästan är det bästa med GP!

Idag ska Johan få sin julklapp också.. en tjusig tavelsudd inslagen som en smällkaramell, vi ska hitta på ett riktigt fiffigt rim tilldet också, vi har ju typ två timmar i bussen då vi kan fila på rimmet... så det komme bli kalasbra!

Men nu är det dax att snart bege sig till hallen.. håll alla tummar ni äger och har för att vi ska komma hem som GP-guldmedaljörer!!!


Bild från förra årets GP =)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback