Weekend i södra Sverige :)

En mycket händelserik helg är nu över och det har varit en riktigt bra helg :)

Egentligen började den redan i fredags kväll med tårtkalas hemma hos Emily.. laget samlat och Idol på tvn kunde inte göra den kvällen mycket bättre.. dock gick vi hem vid halv tio för att sova och Sara följde med hem till mig och blev inkvarterad på min soffa... kändes som man precis lagt huvud på kudden när klockan ringde....

.... klockan 03.58, ja ni såg rätt, vi gick upp så tidigt! Gick som i sömnen ner till hallen och bussen rullade söderut klockan 04.45... kan säga att vi hade somnat innan vi kommit in till stan och sen sov vi gott ända til klockan åtta... så frukost blev det och vi hade fantastisk utsikt över Vättern! Tiden som var kvar ner till Svedala spenderades genom att kolla på "Mamma Mia", lösa korsord, stanna och äta ( och samtidigt hinna med att busa med Johan) och sen ladda lite inför match med bra musik... Väl framme i Svedala mötte vi regnet men en kort promenad hanns med och sen var det dax för match... vi gjorde det väldigt spännande i första set men sen visade vi var skåpet skulle stå och tog med oss en 3-0 seger hem... träffade massa underbara människor, både Siri och Maja var där och hejjade =)
Jag och Emily lämnade sen laget för att åka hem till Harplinge och mysa lite... blev god köttgryta till middag och sen bara soffliggande hela kvällen... gick och lade oss vid tio och det var längesen vi sov så gott som vi gjorde, och vi fick sova ända till....

... klockan 07.30 då det va dax att ge sig ut till stallet för en strandritt på dom två underbara fjordingarna Alma & Freja.. vi var ute i 1½ timma och det blev både galopp och ett litet boksprång för Emilys del. Fotade lite också men orkar inte lägga upp dom nu så det får bli en annan dag! Sen pysslade vi med både det ena och det andra innan vi gav oss vidare mot Hylte för att hejja på killarna. Tyvärr blev det 3-0 förlust för dom och vi bävade för en något jobbig hemresa (vi åkte ju hem med deras buss)... dock var de på ganska bra humör och hemresan var mycket trevlig... det blev både film, kortspel, korsordslösningar och musiklyssnande, allt för att få tiden att gå.. Bussen känns alltid mycket mindre när herrlaget reser, men dom är ju något större än vad vi är och alla har med sig datorer, stora täcken och liggunderlag- så det blir en hel del grejjer... Var hemma vid kvart över två och det är alltid så att sista biten av resan är den bästa, den som man skulle kunna dra ut på lite, undrar varför? Men, men.. det var ganska skönt att få sova i sen egen säng och jag sov fruktansvärt bra!

Dagen idag har mest besått av vila, mat, plugg och träning... nu är nog den här dan snart slut och jag ska sova... för imorgon ska jag vara i skolan från 9-15, och det var verkligen längesen jag var där så länge, men tror nog att det blir bra. På kvällen är det gym, boll och sen fika som Carla ska stå för... men det får nog inte bli "Canadian Fika" för det är bara ren sprit, skulle nog inte Johan uppskatta, haha ;)



vill gå den väg du gick
och aldrig nånsin se tillbaks

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback