Pepparkaksbak!

Igår bakade jag och Lina årets första pepparkakor!
För er som tycker att man inte kan baka pepparkakor i november (Aida tex.) så är vårt försvar: Det har snöat, är minusgrader och man måste ha en ljuspunkt i tillvaron!
Dock hade vi ingen kavel och inga pepparkaksformar så vi kavlade med ölflaskor och gjorde egna figurer! Har gjort en överraskning till brudarna i laget, vi måste ju peppa dom inför matchen idag!

Match idag ja, i Tierp av alla ställen.. där har man härliga minnen ifrån, Aida och My i ettan på gymnasiet, det var tider det! Sen har man vart där ett antal gånger efter det, förra året när vi var tvugna att lifta med norska busschaffisar för att vi fått punktering. Då var Joe hyffsat nervös, alla hans juniorer satt på en turistbuss mot Trondheim, men vi kom fram hela och fina!

Matchen idag är mot Svedala, som man har hört bara kommer med sju spelare, men vi kommer ju bara med åtta så det går väl jämnt ut, hehe.. Ska spela final i Svenska Cupen vilket ska bli fett nice! Sen vann ju herrarna igår också så det blir kaffe och chokladboll, *lycka*!

Bilder från gårdagens pepparkaksbak och från dagens match kommer ikväll!
Håll nu tummarna för oss!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback