1-0 till Sollentuna!

I söndags fixade vi första semifinalvinsten, bara två kvar nu brudar!!
Uppladdning med kinamat, så vi blir som joe vill, det vill säga "china-women", haha.. sol och värme var det också, så bra det kunde bli.. uppvärmning till Karmakontot, och I like to movit.. stämmningen var på topp.. sen sprang vi in genom den fantastiskt fina porten och matchen skulle börja. 8-0 ledning till oss men nervositeten satt i hela första set, sen blev vi lite lugnare i andra oh tredje set.. hade ju fått en hjärtattack om det fortsatt, haha.. ett blockbyte i andra och spiker inhopp i tredej.. 100% anfallseffektivtet, fick ett pass och vann en block ut.. hahaha... 1-0 till sollentuna :)

Idag är det dax för andra roden, ska bli kul att åka till örebro.. sist vi va där var jag sjuk och kunde inte spela men nu blir det andra bullar.. det är krig!
Träffa malin idag igen, så roligt så roligt.. gillar dig kompis!

Softa ett tag nu innan vi drar till hallen vid ett.. blir bussresa med den bästa av dom bästa- Busschaffisen HÅKAN!! Hinner nog med den film, mycke skratt och ett matstopp på Dinners.. sen får vi inte glömma näsdukarna Lena, vi ska ge igen!

Ikväll är det KRIG!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback