SM-GULD, SM-GULD, SM-GUUUUUUULD!!

Ja.. var ska man börja, med att vi är så jävla grymma kanske??

Allt började med en timmes flumträning på lördagen, asvarmt i hallen och mycket skratt och en del seriös träning iaf, haha.. Snabbdusch innan det bar av ut till bussen där alla våra underbara supportrar väntade.. det skulle bli en jäkla resa ner till södern. Dock inte så händelserik utan mest bara lång och dryg. Men ett stopp på smålandsrasta blev det, testade Lenas favvoglass- Top Hat, ingen jätteupplevelse direkt.. Jaja, var iallafall framme på hotellet vid tiosnåret.. Då var det dax för "manikyrkväll" uppe hos "Losers" (Lina, lena, laura).. vi fick så fina slutspelsnaglar så.. sen knallade jag å kristin ner till vår tredje sambo- elin och somnade som en stock..

Sov inge vidare den natten men, men.. frulle som vanligt lika gott.. sen var det bussresa till Örkelljunga för träning.. Lina guidade så bra så, vi fick höra och se allt från högstadieskolan till torget- härligt Lina! Hallen var pytteliten och vi skrattade bort den timman, CG å Daniel tävlade i volleyboll-basket, Cg vann- grattis! Efter vår träning skulle det var Try Out i Örkelljunga så vi hälsade på alla 88orna å Göran-. kul!
Hem till hotellet för dusch och softa innan vi skulle ha video genomgång, fick en ros av Mark- snällis!
Lunch, sol och sen var det dax för sista resa så att säga.. I Like to movit är given och fan vilken stämmning det var i bussen!

Laddade inför matchen och så drog det äntligen igång.. tog dom första två seten ruskigt enkelt innan vi tappade de följande två och det var dax för femte.. domaren var på vår sida i slutet vilket var nice, men det brukar ju oftas jämna ut sig så det ska dom inte gnälla för! Helt plötsligt slår Adi in matchbollen- SM-GULD!!!!!!

Vilken tokfest det var sen alltså... duschade alla tränarna +CG och Katryn, det var så lite så hörni! Vi lämnade Ängelholm efter massa champagne å drinkar å sen fortsatte partyt u bussen.. Tokfestade till smålandsrasta där de hade skrivit en skylt och Micke bjöd på paj- snällis!
Slockande sen kan jag lova.. sov hem till Stockholm, hemma halv sex och upp till skolan kvart över sju, sleten? Nja, det vill jag inte säga.. hahahaha
Idag har det varit guldfest på Scandic Star men den tar vi imorgon....

image6

Kommentarer
Cecilia säger:

NI ÄR JU BARA BÄÄÄÄST! :D

2007-04-17 | 14:58:05
Bloggadress: http://Cirre.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback