FÖR VI SKA SPELA SM-FINAL!!!

Ja.. det är nästan för bra för att vara sant.. helt sjukt underbart, och med det här laget också, helt sjuuuuuuuuuukt fantastiskt!

Vi torskade ju semifinal 3 så igår bar det var till Örebro.. kollade på Goal i bussen ovh självklart blev det ett stopp på Dinners i Arboga, vi börjar bli stammisar där nu, hehe.. Efter stoppet är det ju självklart "I like to movit" och resten av topplåtarna som gäller, kan det ha blivit ett vinnande koncept?

Matchen började och jag har aldrig varit så nervös någon gång alltså.. det var skönt i timeouterna, då fick man äntligen andas, hehe.. JAg och annika kommer typ få lägga av efter den här säsongen för att vi kommer ha fått hjärtproblem eller nått.. Men så när dom slår ut matchbollen så var lyckan total, vi skrek och hoppade och grät om vartannat.. sådan härlig lycka var längesedan... Tack brudar!!

Sen var ju mamma Kicki och syster Maria där- tack för påskägget!
Malin, nu dröjer det ett tag tills vi ses igen, men jag hoppas att det inte tar allt för lång tid!! Jag diggar dig fett!
Örbero- ni har varit ett sjukt roligt semifinal motstånd, är nog för at man känner så många, det blir personligt på nått sätt.. som sagt, sjukt bra har det varit!

Bussresan hem firades med ÖÖÖÖÖLLLLL- Kathryn träffade Nisse Holmdahl på macken, han tipsade om att hon inte kunde köpa 2,8% utan var tvungen att köpa 3,5%- tack Nisse!
Hemma runt tio och sov gott gjorde man i natt jämfört med natten till igår..

Den här veckan är det påsklov, helt sjukt underbart att inte behöva gå i skolan förrän den 10april igen, woohoo.. så det blir till att softa, plugga, ladda å träna.. tipp topp!

Ner till Ängelholm å lira final den 9e, kom alla som kan!! Fick sms av Malin igår, tänk om dom kommer å tittar, då kommer ju barnen också- wiiiieeee!!

image4

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback